Loading
EN
Internacionalni teatarski festival MESSInternacionalni teatarski festival MESSInternacionalni teatarski festival MESS
Informacije

Nedaleko od jednog gradića kojeg još uvijek proganjaju ratne uspomene, jedan svećenik ustrijeli anđela koji je ljudima došao iz ko zna kojeg razloga… ili barem tako priča kaže i tako je to opričao seoski ludak koji je prvi ugledao tu čudnu pticu. 

Pogođen ovim nesvakidašnjim događajem i obuzet intenzivnim osjećajem krivice, svećenik odlučuje da pruži utočište i njegu tom ranjenom, predivnom i misterioznom biću koje sve osjeti i zna sve osim “živjeti” u tom svijetu o kojem se samo sanja. I upravo je taj “nesvakidašnji pristup” onome što se zove život ono što njegovu trajnost čini nemogućom.  

Grad zapravo ne može podnijeti posjetu stranca – anđela, i uskoro mu pokazuje svoje neprijateljsko lice, stigmatizirajući njegov deformitet i njegovu različitost. Sve više obeshrabren tolikom ljudskom bezosjećajnošću, spriječen da se vrati u svoju nebesku zemlju, a marginaliziran u ovoj ljudskoj, anđeo će jedinu utjehu pronaći u muzici koja se čudesno krije u jednoj violini, a “utočište” u očima i ljubavi koju mu pruža Delia. 

Autorski tim

Tekst:
FABIO PISANO

Adaptacija, scenografija, kostmografija i režija:
DAVIDE LODICE

Prijevod:
ZIJA VUKA

Originalna muzika:
LINO CANNAVACCIUOLO

Dizajner svjetla:
LOIC FRANÇOIS HAMELIN

Frizura i šminka:
ALBERT SHIROKA

Zvuk:
BLEDI DOCI

Kreacija anđela:
CHICCA RUOCCO

Fotografija:
ENIKO MOSI

Glumci

Igraju:
NIKOLIN FERKETA
RAJMONDA MARKU
PJERIN VLASHI
FRITZ SELMANI
RITA GJEKA KACAROSI
JULINDA EMIRI
JOZEF SHIROKA
MERITA SMAJA
ALEKSANDER PRENGA
VLADIMIR DODA

Fotogalerija

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)