Loading
EN
Internacionalni teatarski festival MESSInternacionalni teatarski festival MESSInternacionalni teatarski festival MESS
Informacije

Nalazimo se negdje na Dalekom Jugu, u jednom hotelskom foajeu u kojem je sve crvene boje, sa recepcijom i dva lifta – jedan ide gore, a drugi dolje. Betty, recepcionerka, predano tipka po tastaturi. U foaje dolazi Danny, sa srebrnom aktovkom koja mu je privezana za ruku. Betty mu poželi dobrodošlicu, a Danny izlazi iz lifta. Nakon prijave u hotel, Danny želi ići u Muzej, ali u tom trenutku ugleda Violet. Ona sjedi u salonu i ispija piće mjeseca – punč koktel, dok doji kćerkicu. Danny i Violet otpočinju razgovor i vrlo brzo se sprijateljuju. Violet misli da njena kćerka pravo liči na Dannyja. Pravo. Da li bi on mogao biti otac njene kćeri? Šta se nalazi u njegovoj aktovci? Kad se zatvara muzej? Šta je s budućnošću?

Popodne u foajeu hotela postaje sve čudnije i krv će poteći prljavim potocima dok se snovi, halucinacije i tijela stapaju u pitanja života i smrti.

Burnt Toast je posljednja drama horor trilogije o ljudskoj prirodi teatarske trupe Susie Wang. Ova drama je dijelom ljubavna priča, a dijelom i priča o vampirima u kojoj prošlost isisava život iz budućnosti.

Autorski tim

Autor:
TRINE FALCH

Režija:
AJLA BEŠIĆ

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)